Dyrepleier søkes til Rikstotoklinikken Bjerke AS

17.08.2016

Rikstotoklinikken Bjerke AS (RKB) er en av landets største og ledende hestehospitaler og tilbyr alle typer veterinærundersøkelser, kirurgi og laboratorietjenester. Hospitalet har oppstalling til 25 hester og egne bokser for hopper med føll. Vi har også tredemølle, endoskopi, gastroskopi, kirurgisk laser, ultralyd, digitalt røntgen, egen kirurgisk avdeling og MRI. Hospitalet har 24 timers vaktordning for akutte kasus, samt en ambulatorisk viksomhet i Oslo og omegn.

Rikstotoklinikken Bjerke AS er heleid av Stiftelsen Norsk Rikstoto. Rikstotoklinikken skal styrke hestevelferden, og virksomheten skal utvikles til å bli et sentralt redskap for å bygge kompetanse innen veterinærtjenester på hest i Norge.

Ved Rikstotoklinikken Bjerke AS, Bjerke Dyrehospital, er det ledig stilling (100%) som dyrepleier. Vi søker etter en ansvarsbevisst person som har et godt lag både med hester og mennesker, lett å samarbeide med, omsorgsfull, serviceinnstilt, som vil utvikle seg innen faget og ikke minst har god sans for humor. Normale datakunnskaper er en fordel.

Vi kan tilby fast stilling med lønn etter avtale, gode pensjonsordninger i et spennende, hektisk og trivelig arbeidsmiljø. Det vil være varierte arbeidsoppgaver som stell/fôring og oppfølging av pasienter inkl. medisinering, anestesi (stående/liggende), assistere veterinærene ved både kliniske undersøkelser, operasjoner og MR, ta røntgenbilder, samt diverse forefallende arbeid. Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og helger etter oppsatt turnus. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Spørsmål vedr stillingen kan rettes til Gro Rognerud tlf: 815 11 226 eller 915 75 369

Skriftlig søknad med CV sendes på e-mail til gro.rognerud@rikstoto.no.

Søknadsfrist snarest.