Temakveld på Bjerke Dyrehospital

26.10.2016

Bjerke Dyrehospital i samarbeid med DinDyrlege.com og Audevard inviterer til inspirerende temakveld for veterinærer 14. november fra kl 18:30!

Program:

18:30 - “Mycotoxins in the horse- another piece in the puzzle of poor performance?”

19:45 - Septic Physitis in a foal - case presentation. Veterinær Julie Liebmann, Bjerke Dyrehospital

Kaffe / te og lett servering.

Påmelding: https://www.facebook.com/events/1764413253779254/ eller ta kontakt med Sibylla Langaaker på www.dindyrlege.com

Mykotoksiner har stort sett vært oversett som problem og årsak til nedsatt prestasjon hos hest. Nyere forskning har vist at mykotoksiner er et større problem enn før antatt. Eksempelvis forekommer mykotoksiner nå til dags i de fleste industrialisert fremstillete fòr typer som vi gir hestene våre. Hvilke konsekvenser har dette for hesten, og hva foreligger det av nyere viten om mykotoksiners innvirkning på hestens helse og prestasjon?Kan man forebygge og bør vi som veterinærer være bekymret?

Om Sophie Wilford

Graduerte i 2007 som veterinær, og startet direkte på et externship ved Liphook Equine Hospital. Siden har hun gjennomført et internship I “Equine medicine and surgery” ved Cotts Farm Equine Hospital in Pembrokeshire, og et 3 årig “residency in Equine Medicine at the Royal Veterinary College in London”.  Sophie holder en Master’s degree i veterinær medisin og gjennomfører nå den europeiske spesialist utdannelsen.

Sophie arbeider sammen med Audevard salgkonsulenter i Europa og “world wide”. Hun sørger  for å gi dem og deres klienter høy standard rådgivning og vitenskaplig støtte for og av Audevard  Laboratories produkter til hest.

Velkommen!

Foredraget er et samarbeid mellom