Rikstotoklinikken Bjerke AS søker assistent/dyrepleier i 100% stilling.

Rikstotoklinikken Bjerke AS (RKB) er en av landets største og ledende hestehospitaler og tilbyr alle typer veterinærundersøkelser, som blant annet endoskopi, gastroskopi, kirurgisk laser, ultralyd og digital røntgen. Vi har også en egen kirurgisk avdeling, MRI og tredemølleHospitalet har oppstalling til 25 hester og 24 timers vaktordning for akutte kasus. I tillegge til klinikken har vi en ambulatorisk virksomhet i Oslo og Omegn.

Rikstotoklinikken Bjerke AS er heleid av Stiftelsen Norsk Rikstoto. Rikstotoklinikken skal styrke hestevelferden, og virksomheten skal utvikles til å bli et sentralt redskap for å bygge kompetanse innen veterinærtjenester på hest i Norge.

Vi søker etter en effektiv og ansvarsbevisst person som har et godt lag både med hester og mennesker, lett å samarbeide med, serviceinnstilt, som vil utvikle seg innen faget og ikke minst har god sans for humor. Data- og engelskkunnskaper er en fordel.

Vi kan tilby fast stilling med lønn etter avtale i et spennende, til tider hektisk og trivelig arbeidsmiljø. Vi kan tilby god pensjonsordning. Det vil være varierte arbeidsoppgaver, som oppfølging av pasienter inkl. medisinering, anestesi, assistere veterinærene ved både kliniske undersøkelser, operasjoner, MR og røntgen. Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og helger etter oppsatt turnus.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Gro Rognerud tlf: 22 95 60 10 eller 915 75 369

Skriftlig søknad med CV sendes på e-mail til gro.rognerud@rikstoto.no.

Søknadsfrist 15. juni 2018.