Erfaren hesteveterinær til Bjerke

28.06.2018

Rikstotoklinikken Bjerke er den ledende uavhengige hesteklinikken i Norge, med ca 5000 pasienter årlig, og mulighet for hospital-oppstalling av 25 hester. Klinikken ligger sentralt i Oslo, ved siden Bjerke Travbane, og har 24 timers akuttvakt for både direkte kunder og henvisende veterinærer.

Klinikken er utstyrt med full diagnostisk tjeneste, inkludert:- Stående MR (Norges eneste)- Digital røntgen (DR & CR takmontert system)- Ultralyd (stasjonær og bærbar)- Endoskopi og gastroskopi- Høyhastighets tredemølle- Laparoskopi- In-house laboratorium.

Vår operasjonssal er fullt utstyrt for artroskopi, laparoskopi (liggende og stående), benkirurgi og bløtvevkirurgi, inkludert laseroperasjoner.Vi er på utkikk etter en entusiastisk og erfaren veterinær for å bli med i vårt dedikerte og kompetente team. Søkeren bør har lang erfaring og høy kompetanse på utredning og behandling av de fleste diagnoser, inkludert enkle kirurgiske inngrep.

Den rette søkeren skal ha gode kommunikasjonsferdigheter og være en godteamarbeider.

Vi tilbyr et stimulerende og travelt arbeidsmiljø, gode lønnsbetingelser, inkludert pensjonsordning, forsikringer og et velorganisert vaktsystem.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt veterinær Birgitte Myhre 99161761, birgitte.myhre@rikstoto.no

Vennligst send søknaden din, inkludert følgebrev, CV og to referanser til daglig leder tore.sannum@rikstoto.no