Prisgunstig dagkirurgi med gratis overnatting

Kirurg Amanda Bergren og hennes team gjennomfører en røntgenassistert leddopersjon

Vi tilbyr alle typer dagkirurgi med ett døgns oppstalling inkludert, der hvor andre klinikker sender hesten hjem til stallen. Vi er konkurransedyktig på pris når det gjelder inngrep utført av vår spesialist i kirurgi (diplomat). Bjerke er den enestte private klinikken i Norge med spesialutdannet kirurg, og vil tilbyr alltid ett døgns gratis oppstalling etter planlagt operasjon for å følge opp hesten etter at den har ligget i narkose. (Gjelder ikke operasjoner som krever oppstalling over flere dager)

Vi har faste priser på kastrering, fjerning av løse biter (OCD) og andre typer rutinemessige inngrep. Ta kontakt for pris og nærmere informasjon.