HAR HESTEN DIN PROBLEMER MED RYGG ELLER BEKKEN?

12.09.2018

Rikstotoklinikken Bjerke, har trolig Norges beste kompetanse og erfaring når det gjelder rygg- og bekkenproblemer på hest. I tillegg til den erfarne veterinæren på dette området, Sigurdur «Siggi» Sigurdsson, har spesialist i kirurgi, Amanda Bergen omfattende erfaring med utfordringer i bevegelsesapparatet, både som utreder, behandler og kirurg. Klinikkveterinær Marianne Øverlie har også spesiell interesse for fagområdet, i tillegg til å ha tilleggsutdannelse som kiropraktor. Bjerke bruker moderne teknikker og bildediagnostikk i utredningene for å finne årsaken til lidelsene, for så å sett i gang målrettet behandling. Ofte består undersøkelsen av rideprøve i tillegg til longering og mønstring.

Siggi skal de nærmeste tre årene ut i en doktorgradutdannelse innenfor spatt på islandshest, men skal fortsatt gjennomføre utrednings- og behandlingstimer på Bjerke Dyrehospital.

Ta kontakt på telefon 22956010 for å avtale time.