Bjerke Dyrehospital inviterer trenere, eiere og andre interesserte til seminar den 31. mai 2013.

04.04.2013

Fredag den 31.mai har vi i samarbeid med Morten Antonesen gleden av å invitere trenere, eiere samt andre interesserte til dagsseminar på Bjerke Dyrehospital. Det vil bli gjennomgått metoder for bruk av laktatmålinger og pulsmålinger som hjelpemiddel til å guide treningsintensitet, og som en metode for å måle framgang og effekt av treningen. Det vil også bli praktisk demonstrasjon av dette i banen.

Claire Leleu skal holde seminaret. Hun er veterinær og en internasjonalt anerkjent ekspert på treningsfysiologi på hest. Hun har også doktorgrad innenfor området. Hun driver www.equi-test.com som rådgiver trenere, oppdrettere og veterinærer på bruk av laktat- og pulsmålinger og treningsmetoder særlig innenfor travsport i Frankrike.

Link til invitasjonen finner du her

Pris:kr 1 300 inkludert lunsj. .

Påmelding og betaling innen 20 mai 2013:

kontonummer 1503 01 55979

Innbetaling merkes med deltagernavn og kurs laktat

Bindende påmelding til Fredrikke.aks@rikstoto.no

Begrenset antall plasser.