Garantert operasjon og MR innen en uke, garantert besøk på stallen innen tre dager, er det nye tilbudet fra Rikstotoklinikken Bjerke Dyrehospital.

– Vi er vant til denne typen garantier fra private aktører overfor mennesker, og vi har nå bestemt oss for å gjøre det samme overfor hestene. Ingen grunn til å utsette opptrening eller behandling lenger enn nødvendig, eller måtte vente til veterinæren har tid, sier daglig leder på dyrehospitalet, Tore Sannum.

Rikstotoklinikken Bjerke AS, eller Bjerke Dyrehospital som det kalles blant hestefolk flest, har de siste årene rustet kraftig opp, både når det gjelder utstyr og bemanning. Både innenfor bildediagnostikk, kirurgi, og halthetsutredninger er det satset stort, blant med nytt ridehus. Høy kompetanse blant veterinærene, og en riktigere prising av tjeneste har medført at flere og flere bruker klinikken, og det har igjen medført en god og sunn økonomi.

– Vi har eiere som ønsker å investere i klinikken overfor å ta ut utbytte. Det har gitt oss gode muligheter til fornyelse, samtidig som vi har vært gjennom en omfattende gjennomgang av prisene vi har på klinikken. Vi har en ressurskrevende 24/7 vakt-tjeneste med kirurg på bakvakt.

Det er derimot flere som kan tilby dagkirurgi og andre typer undersøkelser, og her er vi nå konkurransedyktige på pris og når vi i tillegg kan tilby tidsgaranti vil vi anta at dette blir godt mottatt i markedet, sier Sannum.

Garantien gjelder hele året, men det kan forekomme noe avvik i forbindelse med ferier og høytider. Hvis vi ikke klarer å overhold garantitiden, vil kundene får 20% avslag på veterinærhonoraret. Dette er noe nytt som vi håper blir godt mottatt i markedet og som vil være et positivt bidrag til enda mer fornuftig og dyrevennlig hestehold i Norge, avslutter Tore Sannum

Del denne siden